Praktijkgericht aan de slag

Profiteer van onze in meer dan 30 jaar opgedane kennis en ervaring en kom naar de praktijkgerichte seminars die twee maal per jaar georganiseerd worden.

Training en cursussen georganiseerd door VIBRO

Tweemaal per jaar organiseren wij de tweedaagse Nederlandstalige cursussen Machineconditiebewaking en Dynamisch balanceren in Conferentiecentrum Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem. Dit zijn echte hands-on cursussen met talrijke praktische voorbeelden en oefeningen door de deelnemers zelf.

Cursusdata voorjaar 2020

In verband met het corona virus zullen er dit voorjaar geen cursussen plaatsvinden. We verwelkomen u graag weer in het najaar.

Zodra de nieuwe cursusdata bekend zijn zullen ze hier gepubliceerd worden.

Cursus niveau

Het niveau van de cursussen is post MBO, eventueel door praktische ervaring verkregen. De cursussen zijn een ideale praktische aanvulling op Machine Analyst Level II.

In-company cursussen

Daarnaast zijn er ieder jaar diverse in-company cursussen in grote en kleinere bedrijven, waarbij de leerstof toegespitst worden op de specifieke situatie.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kenmerkend voor de cursussen zijn de vele voorbeelden uit de praktijk, die u direct weer kunt toepassen. Dit scheelt u vele jaren ervaring.

Beide cursussen met gratis overnachting

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.